Jídelní lístek

Jídelní lístek od  17.2. do 21.2. 2020

Pondělí:

  • houska (1ac), medové máslo (7), mléko (7), čaj, banán
  • polévka brokolicová se sýrem (1a,7)
  • segedínský guláš (1a,7), bramborové noky (1a), čaj mango
  • chléb úv. (1ab), pomazánka z žervé s cizrnou (7), mléko (7), mrkev

Úterý:

  • chléb star. (1ab), sýrová pomazánka (7), kakao (6,7), kedlubna
  • polévka s tvarohovým kapáním (1a,3,7,9)
  • rybí filé na zelenině se zakysanou smetanou(4,7), brambory, šťáva
  • chléb star. (1ab), máslo, vejce (3,7), mléko (7), čaj, jablko

Středa:

  • dalamánek (1abcd,6), zeleninová pomaz. (7), mléko (7), paprika
  • polévka kapustová (1a)
  • boloňské špagety s hovězím masem (1a,7), šťáva
  • jáhlová kaše s kakaem (6,7), čaj, hruška

Čtvrtek :

  • chléb úv. (1ab), rama, strouhaný sýr (7), mléko (7), čaj ov., jablko
  • polévka čočková (1a,9)
  • smažený květák (1a), brambory, pickles, čaj ov.
  • chléb úv. (1ab), sardinky v tomatě (4,7), čaj, okurka

Pátek :

  • makovec (1a,3,7), mléko (7), čaj, mandarinka
  • polévka zeleninová s drobením (1a,9)
  • bulgur s kuřecím masem (1a,7), okurka salátová, šťáva
  • chléb star. (1ab), pomazánka z lučiny (7), mléko (7), paprika

Změna jídelníčku vyhrazena.

Volný výběr ovoce a zeleniny.

Alergeny jsou na jídelníčku vyznačeny čísly v závorkách.

Jídelní lístek je k dispozici na nástěnce v šatně MŠ.

SEZNAM ALERGENŮ:

1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK A VÝROBKY Z NICH

2. KORÝŠI A VÝROBKY Z NICH

3. VEJCE A VÝROBKY Z NICH

4. RYBY A VÝROBKY Z NICH

5. JÁDRA PODZEMNICE OLEJNÉ (ARAŠIDY) A VÝROBKY Z NICH

6. SOJOVÉ BOBY (SOJA) A VÝROBKY Z NICH

7. MLÉKO A VÝROBKY Z NĚJ

8. SUCHÉ SKOŘÁPKOVÉ PLODY(OŘECHY) A VÝROBKY Z NICH

9. CELER A VÝROBKY Z NICH

10. HOŘČICE A VÝROBKY Z NĚJ

11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) A VÝROBKY Z NICH

12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY V KONCENTRACÍCH NEŽ 10 Mg/kg nebo l.

13. VLČÍ BOB (LUPINA) A VÝROBKY Z NĚJ

14. MĚKKÝŠI A VÝROBKY Z NĚJ