Jídelní lístek

Jídelní lístek    od 18. 2. do 22. 2. 2019

Pondělí:

  • chléb star. (1ab), rybičky v tomatě (4,7), čaj ov., paprika
  • polévka zeleninová s drobením (1a,9)
  • kuřecí stroganov (1a,7), rýže, čaj ovocný
  • pudink s piškoty (1a,3,7), mléko (7), hroznové víno

Úterý:

  • chléb slun. (1ab), tvarohová pomazánka s vejci (3,7), mléko (7), čaj, mrkev
  • polévka špenátová (1a,7)
  • holandský karbanátek (7), brambory, pickles, šťáva
  • chléb slun. (1ab), pomazánka zeleninová (7), mléko (7), čaj, jablko

Středa:

  • rohlík (1ac), džemové máslo (7), mléko (7), banán
  • polévka hrachová (1a)
  • hovězí guláš (1a), těstoviny (1a), šťáva
  • chléb star. (1ab), pomazánka z žervé (7),mléko (7),čaj, hruška

Čtvrtek :

  • jogurt bílý (7), cereálie (1a), čaj ovocný, mandarinky
  • polévka selská (1a,9)
  • rybí filé přírodní (4), brambory,okurka salátová, čaj ov.
  • chléb fin. (1abcd,6), cizrnová pomazánka (7), mléko (7), mrkev

Pátek :

  • chléb star. (1ab), rama, plátkový sýr (7), kakao (6,7), paprika
  • polévka vločková (1d,9)
  • čočka po brněnsku (7), chléb úv. (1ab), šťáva
  • chléb star. (1ab), lučina (7), mléko (7), kedlubna

 

Změna jídelníčku vyhrazena.

Přejeme dobrou chuť!

Volný výběr ovoce a zeleniny.

Alergeny jsou na jídelníčku vyznačeny čísly v závorkách.

 Jídelní lístek je k dispozici na nástěnce v šatně MŠ.

SEZNAM ALERGENŮ:

1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK A VÝROBKY Z NICH

2. KORÝŠI A VÝROBKY Z NICH

3. VEJCE A VÝROBKY Z NICH

4. RYBY A VÝROBKY Z NICH

5. JÁDRA PODZEMNICE OLEJNÉ (ARAŠIDY) A VÝROBKY Z NICH

6. SOJOVÉ BOBY (SOJA) A VÝROBKY Z NICH

7. MLÉKO A VÝROBKY Z NĚJ

8. SUCHÉ SKOŘÁPKOVÉ PLODY(OŘECHY) A VÝROBKY Z NICH

9. CELER A VÝROBKY Z NICH

10. HOŘČICE A VÝROBKY Z NĚJ

11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) A VÝROBKY Z NICH

12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY V KONCENTRACÍCH NEŽ 10 Mg/kg nebo l.

13. VLČÍ BOB (LUPINA) A VÝROBKY Z NĚJ

14. MĚKKÝŠI A VÝROBKY Z NĚJ